Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Francūži pārliecināti par uzvaru U20 Eiropas čempionātā basketbolā

easyget.lv, 31.07.2008. 14:30

Šodien Eiropas U20 vīriešu basketbola izlases “Olimpiskajā Sporta centrā” un “Arēnā Rīga” aizvada pēdējos treniņus pirms Eiropas čempionāta, kas rīt, 1.augustā, plkst. 20:30 sāksies “Arēnā Rīga”.
Vairākas izlases Rīgā ieradās jau nedēļas nogalē, lai treniņus Latvijā sāktu ātrāk par pārējiem. Spānijas un Itālijas vastsvienības gatavošanos sāka jau svētdien, 27.jūlijā, savukārt otrdien, 29.jūlijā, viņiem pievienojās Francijas valstsvienība.

“Francūži jau pirmajos treniņos Rīgā lika skaidri noprast, ka ir pilnīgi pārlicināti par savu uzvaru šī gada čempionātā,” norāda viens no U20 Eiropas čempionāta organizētājiem Valts Miltovičs. Spriežot pēc organizatoru rīcībā esošās informācijas, Francijas izredzes attiecībā uz uzvaru nopietni apdraud Serbijas un Spānijas valstsvienības un, protams, mājinieki – Latvijas U20 vīriešu basketbola izlase.

Pirmo spēli pēc atklāšanas ceremonijas plkst. 21:15 sāks Latvijas U20 valstsvienības spēle pret Bulgārijas izlasi, kas 2006.gada Eiropas čempionātā ieguva 9.vietu, savukārt pērn – 8.vietu.

Skatītāji biļetes var iegādāties „Biļešu Servisa” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv. Vienas dienas biļete uz spēlēm “Arēnā Rīga” maksās 5 latus, savukārt “Olimpiskajā Sporta centrā” - 3 latus.

Latvijas U20 vīriešu basketbola valstsvienība otro spēli aizvadīs 2.augustā “Olimpiskajā Sporta centrā” Latvijas spēlēs pret Spānijas valstsvienību, savukārt 3.augustā “Arēnā Rīga” Latvijas valstsvienība aizvadīs spēli pret Melnkalni.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV