Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Ernests Gulbis: Nebiju gaidījis, ka šo turnīru aizvadīšu tik veiksmīgi

LETA, 01.08.2008. 08:45

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc iekļūšanas Sinsinati "Masters Series" turnīra ceturtdaļfinālā ceturtdien izteica savu pārsteigumu, ka veiksmīgi aizvada tieši šo turnīru.
Ernests Gulbis: Nebiju gaidījis, ka šo turnīru aizvadīšu tik veiksmīgi
Pagājušajā nedēļā Gulbis spēlēja Toronto "Masters Series" turnīrā, kur pirmajā kārtā tikās ar argentīnieti Hosē Akasuso, trešajā setā pie savas serves atrodoties vadībā ar rezultātu 5-1. Tomēr latvietis to setu zaudēja ar rezultātu 5-7, līdz ar to piedzīvojot zaudējumu arī visā mačā.

"Turklāt pirms Toronto turnīra es divas nedēļas ārstēju savainojumu, tāpēc nebiju cerējis, ka šis turnīrs man izdosies tik sekmīgs," pēc uzvaras trešās kārtas mačā ar 6-4, 1-6, 6-3 pār pasaules astoto raketi Džeimsu Bleiku izteicās Gulbis.

"Ar pirmā desmitnieka tenisistiem neesmu spēlējis daudz, tāpēc katra viņa pieveikšana man dod papildus pārliecību," teica ATP rangā šobrīd 53.vietā esošais Gulbis. "Zināju, ka uz cietā seguma kortiem Bleiks ir daudz sīkstāks pretinieks kā uz māla, tāpēc biju nedaudz uztraucies. Tomēr mačā jau no paša sākuma spēlēju labi, vienīgi otrajā setā nedaudz zaudēju koncentrēšanos."

Jau ziņots, ka ar Bleiku Gulbis tikās arī šī gada Francijas atklātā tenisa čempionāta otrajā kārtā, kurā Latvijas tenisists bija pārāks ar 7-6 (7:2), 3-6, 7-5, 6-3.

Nākamajā kārtā Gulbis tiksies ar pasaules trešo raketi serbu Novāku Džokoviču, ar kuru tikās Francijas čempionāta ceturtdaļfinālā. Toreiz latvietis smagā cīņā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 5-7, 6-7 (3:7), 5-7. Šī spēle norisināsies šodien un sāksies ap plkst.23.00 pēc Latvijas laika - pirmā spēle uz centrālā korta sāksies plkst.19.00, bet Gulbja un Džokoviča mačs paredzēts kā trešais.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV