Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Pārdošanā papildus biļetes uz U20 Eiropas čempionātu

easyget.lv, 05.08.2008. 13:00

No šodienas, 5.augusta, U20 Eiropas čempionāta basketbolā vīriešiem organizētāji nodod pārdošanā papildus biļetes uz atlikušajām čempionāta spēlēm “Arēnā Rīga”.
Pārdošanā papildus biļetes uz U20 Eiropas čempionātu
Kā zināms, biļetes uz grupas spēlem pārdošanā bija tikai centrālajos sektoros, bet, sākot ar 5.augustu, ir iespējams iegādāties vairāk kā 1000 papildus biļetes blakus sektoros. Šo papildus biļesu cena ir 1 lats uz “Arēnā Rīga” notiekošajām spēlēm.

Labākajās “Arēnas Rīga” sēdvietās – centrālajos sektoros - biļešu cena ir saglabājusies 5 lati uz visām attiecīgās dienas spēlēm, savukārt Olimpiskajā Sporta centrā – 3 lati uz visām dienas spēlēm.

Pirmā otrās kārtas spēle Latvijas U20 basketbola izlasei būs jau šovakar, 5.augustā, plkst. 20:45 „Arēnā Rīga“ pret Francijas vienaudžiem, kas vēl pirms čempionāta sākuma pasludināja sevi par šī gada uzvarētājiem.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV