Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

VEF gandarīts par vienošanos ar Lokomotiv

easyget.lv, 11.08.2008. 11:35

Sestdien, 9.augustā, basketbola klubs VEF Rīga ir vienojies ar Krievijas klubu  Rostovas Lokomotiv par viena no pērnās sezonas VEF līderiem, spēlētāja Maxim Sheleketo pārdošanu.
VEF gandarīts par vienošanos ar Lokomotiv
Šāds lēmums pieņemts, jo uz pozīciju, kurā 2007./08.gada sezonā spēlēja M.Shelekto, VEF ir piesaistījis jaunu un talantīgu Latvijas basketbolistu Lauri Mizi. Kluba politika vienmēr ir bijusi dot priekšroku vietējiem spēlētājiem, viņu progresa sekmēšanai.

Lokomotiv piedāvājumu VEF kluba vadība vērtē kā ļoti izdevīgu.

BK VEF Rīga valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: „esam apmierināti ar panākto vienošanos, domāju, ka ieguvēji ir visi – gan VEF, gan M.Sheleketo, gan Lokomotiv.”

BK VEF Rīga komandas, treneru un valdes vārdā Maximam saka lieku paldies par VEF sekmīgi aizvadīto sezonu un novēl augstus panākums viņa turpmākajā sportista karjerā. M.Sheleketo pērn bija viens no komandas līderiem, viņš deva būtisku ieguldījumu gan komandas tēla, gan sportiskā rezultāta veidošanā, bija vērtīgs treniņu partneris un nozīmīgs spēlētājs laukumā.

M.Sheleketo 2007./08.gada sezonā Latvijas Basketbola līgas (LBL) treneru vērtējumā  tika atzīts par oktobra mēneša vērtīgāko spēlētāju LBL 1.divīzijā.  Baltijas Basketbola līgā (BBL) 2007./08. gada sezonā atzīts par BBL novembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Izaicinājuma kausā. M.Sheleketo pieder arī Baltijas Izaicinājuma kausa pamatturnīra rezultativitātes rekords vienā spēlē - 34 punkti, kā arī LBL rekords – 37 punkti vienā spēlē.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV