Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Silovs par vienu sekundi atpaliek no pasaules rekorda

easyget.lv, 19.08.2008. 11:12

Aizvadītajā nedēļas nogalē Kanādas pilsētā Kalgarī notikušajās šīs sezonas pirmajās šorttreka sacensībās Haralds divu dienu programmā iesāka sezonu jau ar pārliecinošiem rezultātiem uzvarot 1000m disciplīnā un uzrādot labāko laiku, kas tikai par sekundi atpaliek no pasaules rekorda (Michael Gilday-Kanāda). 1500m finišējot aiz pasaules rekordista(1000m) Kanādieša Michael Gilday Haralds ieguva otro vietu.
Sacensībās tika slidota arī stafete, kur Haraldam stafetes komandā palīdzēja Wim De Deyne(Beļģija), Pieter Gysel(Beļģija) un viens no pasaules titulētākajiem šorttrekistiem Jian Jun Li (Ķīna), sacenšoties pret Korejas izlasi un Kanādas spēcīgākajiem šorttrekistiem. Wim De Deyne kritiena rezultātā Haralda komanda finišēja trešā.

Ņemot vērā to, ka treniņos šorttrekam tika veltītas tikai divas pēdējās nedēļas, rezultāti ir pat ļoti apmierinoši un ir pamats cerēt, ka šī sezona būs vēl veiksmīgāka.

Tagad galvenais uzdevums ir turpināt treniņus šorttrekā un gatavoties pirmajiem pasaules kausa posmiem oktobrī, kas norisināsies South Lake City (ASV) un Vankouver ( Kanāda).
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV