Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Topā atkal basketbols!

easyget.lv, 25.08.2008. 09:32

Svētdienb Latvijas basketbola savienība un tirdzniecības parks Alfa visus basketbola fanus aicināja uz tikšanos ar nacionālo vīriešu basketbola izlasi!
Topā atkal basketbols!

Galerijas:

Šī bija unikāla iespēja satikties ar basketbolistiem pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra.

Tā kā no NBA tika saņemta ziņa, ka arī Goldensteinas "Warriors" kluba spēlētājs Andris Biedriņš drīkst pārstāvēt Latvijas valstsvienību 2009.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs, tad Biedriņš šajā tikšanās reizē bija arī tas ievērojamākais fanu varonis. Tāpat uz tikšanos ieradās arī Kaspars Kambala, kurš tagad trenējas kopā ar Latvijas izlasi.

Atgādināsim, ka Andris Biedriņš piedalīsies arī pārbaudes turnīrā, kas no 25. līdz 27.augustam norisināsies Arēnā Rīga un kurā mūsu Nacionālajai viriešu basketbola valstsvienībai pretī stāsies Čehijas Republikas, Francijas un Gruzijas komandas.

Pirmo spēli valstsvienības sastāvā Andris Biedriņš aizvadīs jau pirmdien, 25.augustā, plkst. 20:15 Arēnā Rīga pret Čehijas Republikas komandu.

Izlases rindās varēsim vērot arī citus Latvijas labākos un talantīgākos basketbolistus: Kristapu Valteru, Kristapu Janičenoku, Jāni Blūmu, Juri Umbraško, Kasparu Bērziņu, Gati Jahoviču, Ernestu Kalvi, Uvi Helmani, Pāvelu Veselovu, Aigaru Vītolu, Kasparu Ciprusu, Raimondu Gabrānu un Mareku Jurēviču.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV