Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Septembra beigās Rīgā par „Prezidenta Kausu“ sacentīsies četri Baltijas labākie basketbola klubi

easyget.lv, 28.08.2008. 12:05

Jau 27. un 28.septembrī četri Baltijas labākie basketbola klubi SEB BBL līgas ietvaros pirmo reizi sacentīsies par „Prezidenta Kausu“. Sākot ar 28.augustu ikvienam sporta interesentam ir iespēja iegādāties biļetes uz SEB BBL „Prezidentu kausa“ izcīņas turnīru, kas notiks „Arēnā Rīga“, ''Biļešu Servisa'' kasēs un internetā - bilesuserviss.lv.
Turnīrā piedalīsies SEB Baltijas basketbola līgas un Lietuvas čempions – Kauņas „Žalgiris“, Latvijas basketbola līgas uzvarētāji – „Barons/LMT Rīga“ un Igaunijas čempioni – Tartu „Rock“ basketbolisti. Kā ceturtā komanda turnīrā startēs SEB BBL līgas vicečempioni –„Lietuvos Rytas“ basketbolisti. Pusfinālu pārus noteiks izloze.

Par šā gada „Prezidentu kausa“ izcīņas patroniem aicināti Latvijas Republikas Ministru prezidents Ivars Godmanis, kā arī Baltijas valstu vadītāji, kuri 2004. gadā piedalījās Baltijas Basketbola līgas dibināšanas ceremonijā – toreizējā Latvijas prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Igaunijas prezidents Arnolds Rītels un Lietuvas premjerministrs Aļģirds Brazausks.

No sportiskajām kaislībām neatpaliks arī „Prezidentu kausa“ ārpuslaukuma aktivitātes. Spēļu pārtraukumos līdzjutējus izklaidēs talantīgi Baltijas valstu mākslinieki un basketbola triku meistari.

Biļešu sākotnējā cena būs no 3 līdz 7 latiem par vienas dienas spēļu apmeklējumu, bet biļešu komplekts uz visām turnīra spēlēm maksās no 5 līdz 12 latiem.

„Prezidentu kausa“ izcīņas norises plāns:

27.09. – SEB BBL „Prezidentu kausa“ izcīņas pusfināli („Arēna Rīga“)
17:00 – 19:00 1.pusfināls
19:30 – 21:30 2.pusfināls

28.09. – SEB BBL „Prezidentu kausa“ izcīņas fināli („Arēna Rīga“)
17:00 – 19:00 fināls
19:30 – 21:30 fināls
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV