Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Āgenskalnā jauns skeitparks

edvins.culkstens@riga.lv, 15.09.2008. 13:35 | komentāri (20)

„Varam iepriecināt visus jauniešus, kuriem patīk ekstrēmie sporta veidi: 20. septembrī Āgenskalnā tiks atklāts jauns skeitparks! Jaunuzceltais skeitparks pārsteigs gan profesionālos braucējus, gan arī iesācējus ar savu unikalitāti: tas būs pirmais skeitparks galvaspilsētā, veidots no betona konstrukcijām, padarot to īpaši stabilu un patīkamu sportistiem. 
Āgenskalnā jauns skeitparks
Sestdien, 20. septembrī, sākot no plkst. 12.00 visi laipni aicināti vērot, kā uz jaunajām konstrukcijām sacenšas labākie Latvijas skeitborda, BMX un MTB (kalnu velosipēdu) frīstaila braucēji. Sīvā cīņā tiks noskaidroti sacensību uzvarētāji, braucienu starplaikos enerģiskas mūzikas pavadībā norisināsies konkursi un aktivitātes skatītājiem.
Skeitparku uzbūvēja firma „Baltic BS Company”, un tās vadītājs Mareks Boičuks sadarbībā ar ekstrēmo sporta veidu biedrību „Rideit” pašlaik aktīvi organizē arī atklāšanas pasākumu, pastāstīja Rīgas Kurzemes rajona izpilddirektors Orvils Heniņš.
 Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcija 2008.gada martā iesniedza projekta pieteikumu LR Bērnu un ģimenes lietu ministrijas rīkotajā projektu konkursā „Fizisko aktivitāšu un aktīvās atpūtas laukumu izveide pilsētās ar iedzīvotāju skaitu virs 20 000”. Projekts guva atbalstu minētajā konkursā un 2008.gada aprīlī tika noslēgts līgums par Jaunatnes politikas valsts programmas 2008.gadam 1.4.apakšsadaļas „Vides pielāgošana jauniešu fizisko aktivitāšu un aktīvās atpūtas nodrošināšanai” ietvaros īstenojamo projektu „Skeitparka izveide Āgenskalnā”.
SIA „Baltic BS Company” uzvarēja Kurzemes rajona izpilddirekcijas izsludinātajā iepirkumu procedūrā par skeita laukuma izveidi un teritorijas labiekārtošanu Rīgā, Āgenskalna ielā 24.

Informāciju sagatavoja Edvīns Čulkstēns
Rīgas Kurzemes rajona izpilddirektora padomnieks
tel.: 67037400; mob.: 2 9447250
fakss: 67012389
e-pasts: edvins.culkstens@riga.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV