Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Slakteris ceļā uz Pasaules Čempionātu Saūda Arābijā

„Riga Powerboat Team”, 03.10.2008. 11:47

No 5. līdz 7. oktobrim Saūda Arābijas pilsētā Džedā norisināsies F2 Pasaules čempionāta 3.posms ātrumlaivām. Šīm sacensībām nopietni gatavojas arī Latvijas pilots Uvis Slakteris no „Riga Powerboat Team”.
Slakteris ceļā uz Pasaules Čempionātu Saūda Arābijā
Pagājušos divos posmos Slakterim nav īpaši veicies. Iepriekšējā PČ posmā Uvis avarēja un sacensības turpināt nevarēja, taču par spīti neveiksmei, viņš ir uzrādījis teicamus rezultātus Match Race un Speed Record sacensībās. Augustā Rīgā notikušajā otrajā F2 Pasaules Čempionāta posmā Uvis uzrādīja pirmo labāko rezultātu ātrumrekorda sacīkstēs un apbalvošanas ceremonijas laikā lika skanēt arī Latvijas himnai.

Pēdējais - ceturtais Pasaules Čempionāta posms notiks 12. – 14. decembrī Malaizijā. Paralēli F2 ātrumlaivu klasei, Uvis piedalīsies arī F1 Pasaules kausa izcīņā, kura norisināsies 12. oktobrī Ķīnā. Šobrīd Uvis ir pirmajā desmitniekā un savus rezultātus plāno tikai uzlabot.

Pašlaik komandai ir saspringts grafiks. Lai arī pārlidojumi ir grūti un nogurdinoši, un daudzo notikumu plūsmā nedrīkst atslābt, taču mērķtiecība un neatlaidība, un stimuls cīnīties par uzvaru veicina gūt panākumus.

Šogad „Riga Powerboat Team” pilots jau ir paspējis iegūt nozīmīgas godalgas. Uvis ir Latvijas čempions F2 klasē, kā arī Eiropas vicečempions jau otro gadu pēc kārtas.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV