Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Slakteris F1 kvalifikācijā vienpadsmitais

"Riga Powerboat Team", 25.10.2008. 17:53

Šodien, 25. oktobrī, Ķīnas pilsētā Šenžeņā (Shenzhen) norisinājās F1 Pasaules Čempionāta posma kvalifikācija ātrumlaivām. Latvijas pilots Uvis Slakteris 21 laivas konkurencē izcīnīja iespēju rītdienas finālbraucienā startēt no 11. pozīcijas.
Slakteris F1 kvalifikācijā vienpadsmitais
Brīvajos treniņbraucienos Uvis ieņēma 8. vietu, taču kvalifikācijā šādu apļa laiku neizdevās atkārtot. Ar rezultātu Uvis un komanda ir apmierināta – šāda starta pozīcija ir labs sasniegums.

No pirmās pozīcijas rītdienas finālbraucienā startēs pagājušā gada pasaules čempions Sami Selio, kurš brauc ar itāļu ražoto laivu "Baba". Slakteris ir vienīgais, kurš šajās sacensībās izmanto dāņu ražotu laivu "Molgaard".

Šis ir sestais posms F1 Pasaules Čempionāta ātrumlaivām, otrais no diviem posmiem Ķīnā. Šobrīd sasniegtie rezultāti ir ļoti labi, un turēsim īkšķus par labiem panākumiem rītdienas sīvajā cīņā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV