Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

"ASK Rīga" velta spēli Latvijas armijai

ASK Rīga preses dienests, 11.11.2008. 16:11

"ASK Rīga" basketbolisti šodien Spānijā aizvadīs atbildes spēli pret Seviljas "Cajasol" basketbolistiem, kuri pirmajā spēlē Rīgā tika uzveikti ar 14 punktu pārsvaru. Lai iekļūtu nākamajā kārtā rīdziniekiem šovakar jāuzvar divu spēļu summā. Spēle būs īpaša, jo komanda to veltījusi kā dāvanu vienam no kluba dibinātājiem Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, kas šodien, tāpat kā visa Latvija, atzīmē Lāčplēša dienu.
"ASK Rīga" velta spēli Latvijas armijai

"Katru reizi kad "ASK" mājas spēlēs spēlē bruņoto spēku orķestris, tā ir lieliska dāvana mums un līdzjutējiem, šovakar mēs ceram īpaši iepriecināt visus armijas pārstāvjus veltot savu panākumu viņiem. Piedomājot pie tā, ka šodien ir Lāčplēša diena, spēlē pret citas valsts komandu, turklāt zālē, kuru daudzi vēl atceras no Eiropas čempionāta, šīs emocijas radīs papildus pacēlumu," tā pirms mača saka komandas kapteinis Sandis Valters.

Seviļu devušies vairāki fani no Latvijas, kas dod pamatu domāt, ka zālē šovakar varēs dzirdēt saukļus arī latviešu valodā. Jāpiebilst, ka visas mājās spēles NBS darbinieki var apmeklēt bez maksas. Šīvakara spēles sākums paredzēts 21:30 pēc Latvijas laika.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV