Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Šovakar raidījumā "Sporta studija" – par Andra Biedriņa gaitām NBA

Ieviņa Ancena, 16.12.2008. 14:59

Šovakar, 16. decembrī, plkst. 22:05 LTV7 raidījumā "Sporta studija" skatītājus gaida speciālreportāža no ASV par Andra Biedriņa gaitām Amerikā.
Šovakar raidījumā "Sporta studija" – par Andra Biedriņa gaitām NBA

Tikko kā no ASV atgriezusies LTV7 filmēšanas grupa – Dāvids Ernštreits un operators Ģirts Straustiņš, kuri atklās dažādas NBA aizkulises un pavēstīs ko vairāk par pašu Andri Biedriņu. Šoreiz raidījumā būs aplūkotas ne tikai divas pēdējās Goldensteitas “Warriors” mājas spēles, bet arī treniņu process, kluba sistēma, spēlētāju un kluba vadības attiecības ar līdzjutējiem. Turklāt skatītājiem būs iespēja redzēt Andri Biedriņu ne tikai oficiālās spēlēs, bet arī sadzīvē, tāpat uzklausīt viņa domas par gaitām NBA un dzīvi Amerikā.

Tā kā pats sportists pašlaik ir Ziemeļamerikā un uz studiju, saprotams, ierasties nevar, eksperta lomā būs basketbola komentētājs un arī menedžeris Edgars Buļs. Tieši viņam arī skatītāji varēs uzdot jautājumus par basketbolu un NBA. Starp citu, nākamajā  raidījumā  aizokeāna tēmu turpinās plašāks stāsts par hokejistu Raiti Ivanānu.

Lai gan ievērojamu vietu raidījumā šovakar aizņems reportāža par A. Biedriņu, neiztrūks arī tradicionālā “Sporta studijas” aptauja sportā. Balsošana jau sākusies interneta portālā „Delfi”, un šīvakara raidījumā plašāk uzzināsim par trīs dažādām nominācijām un to varoņiem.

Skatītāji savus jautājumus var uzdot elektroniski pa e-pastu studija@ltv.lv, turklāt šodien tos iespējams ierakstīt arī interneta portāla www.esports.lv komentāru sadaļā. Tālrunis studijā tiešraides laikā - 67200449.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV