Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas basketbola izlasi trenēs Kemzura

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 19.12.2008. 16:32

Ķēstutis Kemzura ir pieņēmis piedāvājumu kļūt par Latvijas vīriešu nacionālās basketbola izlases galveno treneri.

“Man ir pagodinājums strādāt ar Latvijas izlasi. Latvijas basketbolā ir daudz labu spēlētāju un esmu pārliecināts, ka kopā ar viņiem var sasniegt labākus rezultātus kā līdz šim. Latvijā mīl basketbolu, tā ir zeme ar senām basketbola tradīcijām, turklāt ļoti tuvu manām mājām”- savu lēmumu pamato K.Kemzura.

Treneris 29.decembrī ieradīsies Rīgā, lai ar Latvijas Basketbola savienības (LBS) sporta direktoru Edgaru Šnepu precīzi atrunātu visus sadarbības nosacījumus un izlases darba plānu.

“Kemzura kā komandas vadītājs ir labākā izvēle. Otrs svarīgākais darbs ir izveidot spēcīgu treneru kolektīvu, kurš spētu pilnībā izmantot visu mūsu izlases potenciālu”- secina LBS prezidents Ojārs Kehris.

Ķēstutis Kemzura bija Krievijas kluba “Khimki Moscow” galvenais treneris. No 2002.-2006.gadam strādājis kā trenera asistents tādos klubos kā “Lietuvos rytas” Sanktpēterburgas “Dinamo” un Itālijas klubām “Benetton Treviso”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV