Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

"Rietumu Banka-Rīga" gatavojas nākamajai sezonai

Rolands Japiņš, 23.12.2008. 15:42

Latvijas riteņbraukšanas komanda "Rietumu Banka-Rīga" mainījusi virzienu no šosejas uz MTB (Kalnu divriteņi), kā arī uzsākusi treniņu procesu un jaunu komandas komplektāciju.
"Rietumu Banka-Rīga" gatavojas nākamajai sezonai

Komandas virziena maiņa saistīta ar MTB popularitātes pieaugumu Baltijas, Skandināvijas un Austrumu Eiropas reģionā, kas ļauj piedalīties augstvērtīgās sacensībās tepat mājās un atrādīties vietējai publikai. Nākamās sezonas kalendārs sastāvēs no tādām sacensībām kā Elion Estonian cup(EST), SEB MTB maratons(LAT), Philips MTB Marathon(LAT), Folgaria Megabike Marathon(ITA), Extreme sur Loue–Ornans(FRA), Bart Brentjens Challenge(HOL). Sezonas sākums un vidus tiks papildināts ar šosejas sacensībām sportiskās formas uzturēšanai.

Treniņu process tika uzsākts oktobra beigās. Sportisti ziemas periodā uzsākuši fiziskos treniņus: svaru zāle, baseins, akrobātika, treks un sporta spēles. Šāds grafiks turpināsies līdz janvāra beigām. Februāris jau tiks uzsākts siltajās zemēs ar treniņnometni Spānijā, kurā tiks vākta kilometrāža Spānijas kalnos.

Komandas menedžeris Igo Japiņš izsakās par 2009.gada plāniem: "Komandas līdera loma tiks uzticēta K. Rācenājam un I. Seledkovam, centīsimies kāpt uz pjedestāla visos svarīgākajos mačos".

Komandas komplektācija vēl ir procesā. Uz šo brīdi komandā no pagājušās sezonas vietu saglabājuši Kalvis Eisaks(LAT), Kristofers Rācenājs(LAT), Indulis Bēkmanis (LAT), Ivanda Eiduka (LAT), Ivans Seledkovs (RUS), komandai pievienojušies  Valdis Berķis (LAT), Jānis Rezins (LAT), Raivo Maimre (EST), Allan Oras( EST).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV