Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

"ASK Rīga" nepaaugstina biļešu cenas pēc PVN izmaiņām

ASK Rīga Preses dienests, 06.01.2009. 10:04 | komentāri (1)

Sākot ar 2009 gadu, sporta pasākumu ieejas biļetes tiek apliktas ar 21% pievienotās vērtības nodokli (PVN) līdzšinējo 5% vietā, taču neraugoties uz to basketbola klubs "ASK Rīga" nepaaugstinās biļešu cenas uz savām spēlēm.

Ieejas biļete uz "ASK" mājās spēlēm tāpat kā līdz šim maksās 1,90 Ls un 2,50 Ls atkarībā no izvēlētās sēdvietas. Par šādām cenām var iegādāties arī biļeti uz 6. janvāra Eiropas kausa spēli pret "Chorale Roanne" "Arēnā Rīga" (spēles sākums 20:00).

"Nodokļu paaugstināšana laikā, kad sportam jau tā klājas grūti, par labu, protams, nenāk, taču "ASK" mērķis ir priecēt ar savu spēli skatītājus, un arī komandai ir iedvesmojoši spēlēt pilnu tribīņu priekšā, tāpēc biļešu cenas atstāsim nemainīgas. Domājams, ka par šādām cenām ikviens interesents varēs apmeklēt spēles klātienē, turklāt skolniekiem kā ierasts ieeja uz spēli ir par velti," stāsta "ASK Rīga" ģenerāldirektors Visvaldis Klintsons.

Iespējams, ka biežāk kā parasti "ASK" spēles tiks aizvadītas Olimpiskajā sporta centrā, arī tur biļešu cenas paliks nemainīgas un tiks nodrošinātas sēdvietas gan abonementu, gan VIP un Viesu ieejas karšu īpašniekiem, savukārt neaizpildītās vietas, uzrādot skolēnu karti, bez maksas varēs ieņemt jaunākie skatītāji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV