Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Parādās informācija par jauno BlackBerry Monaco Touch modeli

ZParks, 28.01.2011. 13:17

Kaut arī kompānija RIM (Research In Motion) negatavojas atteikties no taustiņiem telefonus, izskatās, ka zināmas modes tendences arī viņi mēdz pamanīt. Un, visticamāk, tieši tāpēc drīzumā klajā varētu nākt jaunais modelis BlackBerry Monaco Touch, kurš ir aparāts bez taustiņiem, bet ar 3,7 collu skārienjūtīgo ekrānu.
Parādās informācija par jauno BlackBerry Monaco Touch modeli

Ekrāns būs kapacitīvais ar izšķirtspēju 480 x 800 (WVGA), būs arī 5 MPix kamera ar autofokusu, LED zibspuldzi un 720p HD video ieraksta iespējām. Tāpat tiks izmantota arī NFC (Near Field Communication) tehnoloģija. Telefons veidots uz Qualcomm 1,2 GHz procesora bāzes, strādās ar BlackBerry 6.1 operētājsistēmu, un tam būs 768 MB operatīvā atmiņa, 4 GB pastāvīgā atmiņa, akselerometrs, Bluetooth 2.1, Wi-Fi (IEEE 802.11b/g/n) bezvadu savienojumi un GPS. Telefons strādās CDMA EV-DO, GSM/GPRS/EDGE un UMTS/HSDPA sakaru tīklos. Kāda būs cena, vēl nav zināms, bet veikalu plauktos tam būtu jānonāk šī gada trešajā ceturksnī.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV