Kā pēc darba 20 minūtēs pagatavot vakariņas (tās otrā dienā vari arī ņemt līdzi uz darbu!).
Kā ātri un, galvenais, lēti pagatavot interesantus kartupeļu ēdienus.
Tāpat atradīsi dažādas vēl nebijušas un neparastas salātu receptes.
Līdzi uz darbu vari ņemt arī sēņu ēdienus (žurnālā lasi, kā sēnes pagatavot ziemai un kā tās gatavot ēšanai uzreiz), dažādas zupas, kā arī otros ēdienus no jaunajiem dārzeņiem un gaļas.
Ja gribi panašķēties, uz darbu varēsi paņemt līdzi arī desertus ar bērnības garšu – debesmannu, peldošās salas, piena ķīseli vai gardu sacepumu.
Lai tev nebūtu jāraizējas par savu skolasbērnu, žurnālā atradīsi arī dažādas ātri pagatavojamas receptes, ko pagatavot līdzņemšanai uz skolu.
Žurnālā lasi arī par to, kā nopirkt pannu visam mūžam, kā ziemai sagatavot plūmes un kabačus un vēl daudz ko citu.
Žurnāli » Ievas Virtuve
Iznācis žurnāla “IEVAS Virtuve” jaunākais numurs
Aija Repša, 31.08.2009. 14:14 | komentāri (2)
Žurnāla “IEVAS Virtuve” otrajā numurā izlasāms:
Lasi vēl...