- Viss Lieldienu galdam. Gan pasha iesācējai un profesionālei, gan olas neparastos ēdienos un šokolādes olas!
- Gavēņa laikam – gaļas vietā pākšaugi. Lēti, bet sātīgi
- Vērtīgās saknes: selerijas, rutki, kāļi
- Gardie un veselīgie biešu ēdieni. Izmēģini biešu kūku!
- Vīrietis māca gatavot kārtīgu cepeti
- Maize saldajos ēdienos
- Jurģa Liepnieka mīļākā bērnības zupa
- Pašu gatavota majonēze – 100% dabiska
Žurnāli » Ievas Virtuve
Iznācis žurnāla "Ievas Virtuve" jaunākais numurs
Agnese Pasa, 03.03.2010. 15:08 | komentāri (1)
Žurnāla "Ievas Virtuve" jaunākajā numurā lasiet:
Lasi vēl...