- Skābētu kāpostu plācenīši, pīrāgs, strūdele un citi gardi zili brīnumi no skābētiem kāpostiem.
- Visvisādas klimpas: no mannas, spinātiem, pankūkām un birzumiņiem. Plus – vistas buljons.
- Pēc svētkiem ieturam slaido līniju – 4 superīgi liesie deserti.
- Ēdam gaļu: Burgundijas liellops franču gaumē, cūkgaļa apelsīnos, alnis sulīgā sautējumā.
- Lieliski veģetārie ēdieni: dārzeņu zupa ar zirņu miltiem, avokado pastēte.
- Leģenda par suši un pieklājīgas ēšanas ABC.
Žurnāli » Ievas Virtuve
Iznācis žurnāla „Ievas Virtuve” jaunākais numurs
SIA Žurnāls SANTA, 07.01.2014. 11:41
Žurnālā – jauni pavāri, svaigas idejas, vērtīgi padomi