Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Betona toņi virtuves interjerā

Liene, 20.09.2023. 09:14

Virtuve tapusi kādā gaumīgā “Barnhouse” stila jaunbūvē. Virtuves interjers veidots viegls un gaišs, ar tumšiem akcentiem.
Betona toņi virtuves interjerā

Virtuve tapusi kādā gaumīgā “Barnhouse” stila jaunbūvē. Virtuves interjers veidots viegls un gaišs, ar tumšiem akcentiem. Betons ir viens no jaunākajiem top materiāliem, ja runājām par mūsdienīgu, industriālu stilu telapas interjerā.

Virtuves fasādēs grīdas skapjiem izmantots Egger perfect sesnse materiāls pēlēkā krāsā, bet kā risinājums aizmugurējam sienas panelim pieskaņots premium klases tabakas krāsas ozola dekors.

Šajā virtuves projektā akcenti nospēlē pa melanajiem taustiņiem - melni, matēti rokturi, melni atvērtie plaukti, un arī santehnika no Franke - jaucējkrāns un tectonīta izlietne.

It kā sīka nianse, bet ļoti būtisks moments ir pieskaņot arī rozetes kopējam virtuves stilam un toņiem, bieži vien klienti par to aizmirst, un atstāj gaišas rozetes tur, kur tām galīgi nav vietas. Tumšas rozetes ir neuzkrītošas un elegantas, atceraties to.

Savos projektos mēs izmantojam kvalitatīvu furnitūru no Blum, tās ir gan klusās aizvēršanas eņģes un pacelšanas mehānismi, gan arī antracīta krāsas atvilktnes, kas pieskaņotas kopējam projekta dizainam.

Vairāk bildes variet apsktīt rakstā "Betons virtuves interjerā"

Ja arī Jūs meklējat mūsdienīgu, kvalitatīvu un izdevīgu virtuves risinājumu, droši sazinieties ar Skandināvu virtuves dizaineriem! Viņi Jums palīdzēs nonākt pie savas sapņu virtuves.

Raksts atrodams: Skandināvu virtuves

 

 

 

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV