Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Virtuves EMMA Stilistikas un Funkcionalitātes Pārskats

Liene, 11.10.2023. 19:47

EMMA virtuve spilgti atspoguļo mūsdienu dizaina izjūtu, kur skandināvu minimālisms kopā ar elegantu pieeju veido ideālu kombināciju.
Virtuves EMMA Stilistikas un Funkcionalitātes Pārskats

Virtuve ar nosaukum EMMA spilgti atspoguļo mūsdienu dizaina izjūtu, kur skandināvu minimālisms kopā ar elegantu pieeju veido ideālu kombināciju. Dominējošie gaišie toņi tiek izsvīroti ar izteiksmīgiem tumšiem akcentiem, un rūpīgi plānots apgaismojums, kas iekļauj LED gaismas, piešķir tai siltumu un mājīgumu.

Virtuves EMMA centrālais punkts ir funkcionalitāte. Virtuves sala, kas apvieno darba virsmu un uzglabāšanas iespējas, kļūst par mājokļa sirdi, kurā ģimene var pulcēties. Tās virsma, izstrādāta no kvalitatīva kvarca, imitē betona tekstūru. Virtuvē izmantotās uzglabāšanas sistēmas, kas ietver sensoru aprīkotus skapīšus un atvilktnes, veicina lietotāja ērtības.

EMMA virtuves dizains un materiālu izvēle ir augstākās klases. Fasādes, veidotas no izturīga FENIX Supermatt Nano-Tech materiāla, tiek papildinātas ar koka dekoratīvajiem elementiem. Kompaktlamināta darbavirsmas ar marmora dekoru radīt eleganci, savukārt ozola masīvkoka izstrādāta sala nodrošina harmoniju ar pārējo dizainu. Virtuves aprīkojums, kas ietver Neff sadzīves tehniku un Franke santehniku, nodrošina funkcionalitāti un noturību. Telpas apgaismojumam pievienots L&S LED gaismu asortiments, kamēr integrētās Vauth-Sagel uzglabāšanas sistēmas palielina uzglabāšanas efektivitāti.

Secinot, EMMA virtuve ir estētiska un prasmīgi plānota telpa, kas ir izturīga, praktiska un pievienos vērtību jebkuram mājoklim. 

Vairāk par virtuvi varēsiet atrast saitē: https://skandinavuvirtuves.lv/virtuves/virtuve-emma/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV