Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Kafejnīcā „Mierā” atklās Paulas Ligeres foto izstādi „10 laimīgie”

Easyget.lv, 25.04.2013. 09:59

No 1.maija līdz 1.jūnijam kafejnīcā „Mierā”, Rīgā Miera ielā 9, būs skatāma Paulas Ligeres foto izstāde „10 laimīgie”.

Pasaulē, kur laiks ir nauda, mēs pārāk bieži aizmirstam, ko nozīmē vārdi „patiesa laime”, tāpēc šad un tad ir nepieciešams kaut kas vai kāds, kas par to atgādina, un tieši šī iemesla dēļ ir radīta melnbalto foto portretu un īsstāstu sērija „10 laimīgie”.

Foto izstāde ir autores ceļojums desmit jaunu cilvēku dzīvesstāstos un dvēselēs. Katrs no izvēlētajiem personāžiem iemieso sevī dažādas laimes formulas, ko dažkārt ir iespējams saskatīt vien ielūkojoties dziļāk viņu ikdienā, hobijos, piedzīvojumos un dzīves uztverē. Autore uzskata, ka tieši melnbaltie portreti par cilvēku spēj pastāstīt daudz vairāk un personiskāk, un atklāt par cilvēku visneiedomājākās lietas, ko nereti ir vērts parādīt arī citiem.

“Varu drošu sirdi teikt, ka, fotografējot šos cilvēkus, es atklāju savu dvēseli katram no viņiem un ticu, ka pāris stundās, ko pavadījām kopā, viņi atklāja arī man kaut ko patiesi dziļāku no sevis. Iespējams, patiesākie un iedvesmojošākie mirkļi, kādi ir sastapti pēdējā laikā,” stāsta autore.

Izstādes galvenā ideja ir rosināt cilvēkus atcerēties, cik svarīgi ir piepildīt savus sapņus, nekad par tiem neaizmirst un mācīties priecāties ne vien par savu, bet arī līdzcilvēku laimi, kā arī uzdrošināties spert lielus soļus pretī savai veiksmei un nebaidīties no neizdošanās, jo tikai darot neiespējamais kļūst iespējams.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV