Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mātes dienā Jānis Paukštello sniedz koncertu Dailes teātrī

Brigita Zariņa, 28.04.2009. 17:30

Sākot ar šī gada februāri, dažādās Latvijas pilsētās norisinājās radošo vakaru/koncertu cikls kopā ar tautā iemīļoto un populāro mākslinieku Jāni Paukštello, kurš piedāvāja sava talanta un mūzikas cienītājiem muzikālu programmu - „Tiem Ko Mīlēsim Arvien...”. Pēc veiksmīgi aizvadītiem koncertiem Jānis Paukštello aicina uz noslēguma koncertu Dailes teātrī  10. maijā plkst. 15:00 - lieliska dāvana Mātes dienā.
Mātes dienā Jānis Paukštello sniedz koncertu Dailes teātrī

Pasākumi norisinājās dažādās Latvijas pilsētās – Jēkabpilī, Siguldā, Talsos, Smiltenē, Cēsīs, Ādažos, Rēzeknē, Balvos, Saldū, Liepājā, Preiļos, Jelgavā, Ventspilī, Ogrē, Bauskā, Alūksnē un Kuldīgā. Cilvēku atsaucība bija tik liela, ka tika nolemts organizēt noslēguma koncertu Jāņa Paukštello otrajās mājās – Dailes teātrī.

Pasākums ieplānots romantiskā un radošā gaisotnē. Jānis Paukštello ir sagatavojis interesantu programmu, kurā skanēs jaunas un sen iemīļotas dziesmas, kā arī Imanta Ziedoņa un Jāņa Petera dzejas pērles ikvienai dvēselei. Tiks veidoti dialogi ar pieaugušo publiku un bērniem. Tieši tādēļ, pasākums būs interesants visai ģimenei.

J. Paukštello pavadošie izpildītāji:

Gaitis Lazdāns (taustiņinstrumenti, perkusijas, piebalsis);
Artūrs Palkēvičs (taustiņinstrumenti, ģitāra, piebalsis);
Kristīne Grundmane (piebalsis);
Anastasija Poļipina (piebalsis). 

Biļešu cena: 5L - 10Ls. Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un to tirdzniecības kasēs. Pirmsskolas vecuma bērniem ieeja par brīvu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV