Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Dobeles pilsētas kultūras namā notiks Jāņa Paukštello radošais vakars

Linda Rēdliha, 19.02.2010. 15:14

Svētdien, 21. martā plkst. 16:00 Dobeles pilsētas kultūras namā uz savu radošo vakaru / koncertu „Tiem, Ko Mīlēsim Arvien …" ielūdz Jānis Paukštello.
Dobeles pilsētas kultūras namā notiks Jāņa Paukštello radošais vakars

Dziesmas Jums, Vējam un Tev ... – tas ir radošais vakars / koncerts, kurā skanēs populāras Raimonda Paula un Gaita Lazdāna dziesmas , kā arī Jāņa Petera un Imanta Ziedoņa dzeja. Aktiera Jāņa Paukštello mīlestības darbs ir veltīts Latvijai un sievietei, tāpēc koncertā mākslinieks gaidīs visdažādākā vecuma Sava talanta cienītājus, lai ar viņiem sarunātos dzejas un mūzikas valodā.

Jānis Paukštello stāsta: "Mēs nedzīvojam pasakā, visiem ir sarežģīta dzīve, un es jūtu, ka cilvēki ir izslāpuši pēc pozitīvām emocijām. Mans uzdevums – tās sniegt. Tas ir mīlestības darbs, un es esmu priecīgs, ka varu atļauties darīt to, kas man patīk."

Pasākums ieplānots romantiskā un radošā gaisotnē . Jānis Paukštello ir sagatavojis interesantu programmu, kurā skanēs dziesmas un dzejas pērles ikvienai dvēselei. Tiks veidoti dialogi ar pieaugušo publiku un bērniem. Tieši tādēļ pasākums būs interesants visai ģimenei!
 
Kopā ar Jāni Paukštello koncertā piedalīsies:
Gaitis Lazdāns (taustiņinstrumenti, balss, perkusijas),
ArtūrsPalkēvičs (taustiņinstrumenti, ģitāra, balss),
Kristīne Grundmane (balss) un Inga Karpiča (balss).

Koncerta garums - 2 stundas.

Biļetes iepriekšpārdošanā Dobeles pilsētas kultūras nama kasē no 23. februāra.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV