Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

„Limp Bizkit” koncertā paredzēti īpaši drošības pasākumi

Ģirts Majors, 18.05.2009. 21:58

„Limp Bizkit” koncerts liek īpaši gatavoties drošības ziņā. Tiks būvētas divu līmeņu drošības barjeras, kas veidos ko līdzīgu fanu zonai. Tā ir vajadzīga, lai sadalītu publiku un novērstu risku, ka kāds no skatītājiem varētu tikt savainots. „Limp Bizkit” koncerts „Arēnā Rīga” notiks trešdien, 20.maijā.
„Limp Bizkit” koncertā paredzēti īpaši drošības pasākumi

„Limp Bizkit” koncerti ir labi zināmi ar milzīgo enerģiju, kas valda tajos, tādēļ drošības jautājumiem tiek pievērsta īpaša uzmanība.

Skatītāji, kuri arēnā ieradīsies pirmie, tiks tuvāk skatuvei un varēs atrasties zonā starp abām drošības barjerām. Tajā tiks ielaisti 1000-1200 cilvēku. Pārējie varēs atrasties nedaudz tālāk no skatuves.

Atgādinām, ka šis būs pirmais koncerts kopš grupas apvienošanās, kas aizsāks garu Eiropas un vēlāk Amerikas koncerturneju.

Biļetes uz koncertu vēl ir nopērkamas “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās. Stāvvietu cena šobrīd ir no Ls 19. Sēdvietas no Ls 24. Koncertu rīko koncertu aģentūra Positivus Music.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV