Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

„Limp Bizkit” gatavi ierakstīt jaunu albumu

Ilze Malaševska, 04.08.2009. 12:32

Pēc pāris nedēļām ASV nu-metal grupa „Limp Bizkit” dosies ierakstu studijā, lai sāktu darbu pie albuma. Šis būs grupas jaunākais albums kopš 2005. gada, un tā nosaukums būs „The Unquestionable Truth (Part 1)”.
„Limp Bizkit” gatavi ierakstīt jaunu albumu

Atkal apvienojusies mūziķu apvienība „Limp Bizkit”, pēc 2. augusta koncerta Knebvortas mūzikas festivālā „Sonisphere” nāca klajā ar paziņojumu, ka grupa ir gatava ierakstīt albumu un tuvāko nedēļu laikā uzsākt darbu ierakstu studijā. „Mēs esam gatavi doties studijā un pāris nedēļu laikā ierakstīt jauno albumu”, NME.com sacīja grupas līderis Freds Dērsts. „Mēs par šo lēmumu esam ļoti pārliecināti”.

Ģitārists Vess Borlands piebilda, ka dziesmu radīšanas process ietver dažādas formas un dažādus veidus. „Tas ir kā baseins ar idejām”, sacīja ģitārists. „Tas ir kā lērums ar nepabeigtu dziesmu idejām, kuras esam radījuši atsevišķi, bet droši vien tās tiks pabeigtas, kad būsim visi kopā, vienā telpā”.

Jau jūnija sākumā grupa paziņoja par gatavību pēc četru gadu pārtraukuma atsākt darbu ierakstu studijā. Freds Dērsts toreiz NME.com sacīja, ka viņam ir labas priekšnojautas par gaidāmo darbu un rezultātu ierakstu studijā. „Tā būs pavisam nezināma „Limp Bizkit” versija – vairāk eksplozīva un vairāk izaicinoša”. Mūziķis noliedza, ka grupas atkal apvienošanās un albuma ierakstīšana ir saistīta ar naudas nepieciešamību. „Tā nav atkal apvienošanās, tā ir atgriešanās”, Freds Bērsts sacīja ziņu portālam „BBC News”. „Mēs esam atgriezušies, lai atkal nokļūtu kalna augšgalā”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV