Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Mazo dziesmas Latvijai" dalībnieki dziedās kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm

Zane Pētersone, 05.04.2011. 14:59 | komentāri (8)

Linda Leen, Normunds Rutulis, Nikolajs Puzikovs, Evija Sloka un vēl citas Latvijas mūzikas zvaigznes šo svētdien dziedās kopā ar dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" dalībniekiem.
„Mazo dziesmas Latvijai" dalībnieki dziedās kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm

Telekompānijas LNT un apdrošināšanas sabiedrības BTA dziesmotā sacensība - „Mazo dziesmas Latvijai" – jau pusē. Ik svētdienas vakaru LNT kanālā valda prieks, sirsnība un patiesas emocijas, jo bērni no visas Latvijas ar savām balsīm iepriecina ikvienu skatītāju. Šo svētdien, 10. aprīlī, dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" dalībnieki uz vienas skatuves kāps kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm.

Katru svētdienas vakaru pie LNT ekrāniem tiek pulcēti tūkstošiem skatītāju, lai atbalstītu, justu un dziedātu līdzi dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" dalībniekiem. Līdz lielajam finālam ir atlicis vēl tikai mēnesis! Dziesmotās sacensības dalībnieki uz skatuves kāpuši gan ar saviem mīļajiem – savu ģimeni, gan dziedājuši dziesmas no teātra izrādēm, pasaules un latviešu hītus, kā arī joku dziesmas. Bet šīs svētdienas koncerts būs ļoti īpašs, jo mazie dalībnieki ar satraukuma, prieka un sajūsmas pilnām emocijām kāps uz vienas skatuves un uzstāsies kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm - Lindu Leen, Nikolaju Puzikovu, Normundu Rutuli, Eviju Sloku, Daini Skuteli un citiem.

Kā veiksies mazajiem, kādas dziesmas tie ir sagatavojuši kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm un vai arī Lielās Zvaigznes sajūt uztraukumu pirms uzstāšanās ar dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" dalībniekiem? – to visu uzzināsim jau šo svētdien kanālā LNT!

Vienīgi BTA interneta lapā www.e-polise.lv skatītāji par savu simpātiju var balsot visa projekta gaitā, kā arī pieteikt īpašo apdrošināšanas piedāvājumu raidījuma „Mazo dziesmas Latvijai" skatītājiem. Saņemtās balsis tiks ņemtas vērā kopvērtējumā, savukārt to dalībnieku, kurš būs saņēmis visvairāk balsu mājas lapā www.e-polise.lv, gaidīs patīkams pārsteigums no BTA.

Bet kurš iegūs galveno balvu – ceļojumu uz sapņu Disnejlendu Parīzē? Skaties un atbalsti savu favorītu!

Tiekamies LNT un BTA dziesmotajās sacensībās „Mazo dziesmas Latvijai"– jau šo svētdien, 10. aprīlī, plkst. 20:15 LNT kanālā, jo bērni ir mūsu svētība!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV