Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

LG Nexus 5 būs pieejams Latvijā no šīs nedēļas

Easyget.lv, 05.11.2013. 11:57

Plānākais un ātrākais Google Nexus viedtālrunis LG Nexus 5 jau šonedēļ, tikai dažas dienas pēc prezentācijas, būs pieejams arī Latvijā.
LG Nexus 5 būs pieejams Latvijā no šīs nedēļas

LG Nexus 5 ir pirmais viedtālrunis, kas aprīkots ar jaunāko Android operētājsistēmu Android™ 4.4 KitKat®. Ierīce tiks piedāvāta gan 16 GB, gan 32 GB versijā, un tā lieliski apvieno jaudīgu veiktspēju ar funkcionalitāti un ērtībām, ko nodrošina LG uzticamā aparatūra un labākā Google programmatūra, un pakalpojumi.

Nexus 5 8 MP kamera ir aprīkota ar optiskā attēla stabilizatoru, kas pirmoreiz tika izmantots tālrunī LG G2. Tālrunī ir iekļauta arī funkcija Photo Sphere, kas ļauj pārveidot fotoattēlu sēriju 360 grādu skatā. Google rīks Auto Awesome piedāvā iespēju izveidot fotoattēlus un videoklipus, izmantojot tālruņa bibliotēkā esošo saturu, un dalīties tajos ar draugiem un ģimeni. Turklāt, uzlabotais HDR+ režīms nodrošina iespēju acumirklī iegūt momentuzņēmumu virkni un nemanāmi sapludināt tos, izveidojot vienu lielisku fotoattēlu.

Nexus 5 ir pasaulē pirmais viedtālrunis, kas aprīkots ar Android 4.4 KitKat operētājsistēmu. Tā ir ātra un jaudīga, vienlaikus vienkārši lietojama operētājsistēma. Jaunā zvanu sastādīšanas funkcija automātiski iesaka personas, kam zvanīt, savukārt Google nodrošinātā zvanītāja identifikācija jeb Caller ID ļauj salīdzināt ienākošo zvanu tālruņu numurus ar uzņēmumu numuriem, pat ja tie nav saglabāti kontaktpersonu sarakstā.

Nexus 5 ar SnapdragonTM 800 procesoru un 4G/LTE ir aprīkots arī ar 445 ppi Full HD izšķirtspējas IPS displeju ar uzlabotu in-cell skārientehnoloģiju, kas nodrošina ātrāku skāriena atpazīšanu, labāku redzamību ārpus telpām un skaidrākus attēlus.

Latvijā LG Nexus 5 (16 GB) vietdālruņa aptuvenā cena veikalos būs 320 lati.

Nexus 5 galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 2,26 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 800 Krait CPU četrkodolu procesors
Displejs: 5 collu Full HD (1920 x 1080 pixels) IPS displejs
Atmiņa: 16 GB/ 32 GB un 2 GB operatīvā atmiņa
Kamera: 8.0 MP (aizmugurējā) ar optiskā attēla stabilizatoru IOS, un 1.3 MP (priekšējā)
Akumulators: 2,300 mAh ar SiO+ Li-Polymer
Operētājsistēma: Android™ 4.4, KitKat®

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV