Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Foto: Korejiešu mākslinieces Yang Seung Ju izstādes „Skats uz Latviju" atklāšana

EasyGet.lv, 10.08.2011. 10:48

Agijas Sūnas mākslas galerijā, Kalēju ielā 9, Vecrīgā, no 8. līdz 18.augustam skatāma neparasta izstāde ar pavisam parastu nosaukumu „Skats uz Latviju", kurā jaunā māksliniece no Korejas - Yang Seung Ju pirmo reizi iepazīstinās Latvijas skatītājus ar saviem darbiem.
Foto: Korejiešu mākslinieces Yang Seung Ju  izstādes „Skats uz Latviju" atklāšana

Galerijas:

Desmit lielformāta gleznās un grafikas lapās Yang Seung Ju pauž savu Latvijas redzējumu. Februāra mēnesī pirmo reizi atbraukusi uz Latviju māksliniece piedzīvojusi „brīnumaino gadalaiku maiņu, kas Korejā nav izteikta!". Latvijas dabas ainava un Rīgas arhitektūra iedvesmojusi mākslinieci tik ļoti, ka gribējies to visu izteikt vizuāli, iedzīvinot savas sajūtas uz papīra un audekla. Lūk, daži darbu nosaukumi: „Baltijas jūra pavasarī", „Baltijas jūra ziemā", „Par Latvijas vasaru", „Par Vecrīgas ielu plānojumu" u.c., ļoti konkrēti nosaukumi, tomēr darbi nav tiešs apkārtējas pasaules realistisks attēlojums.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV