Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

MOJO CAFÉ atklāšana jau šo piektdien

Arturs Orenits, 08.07.2009. 12:12 | komentāri (2)

Jau pavisam drīz - šo piektdien durvis vērs vaļā MOJO CAFÉ (Pils ielā 7) - kas būs ne tikai bārs, bet arī kultūras un izklaides vieta plaša spektra mākslinieciskajai darbībai.
MOJO CAFÉ atklāšana jau šo piektdien

Vakaru pieteiks rodošā fotogrāfu apvienība PUMF (Uldis Daugaviņš, Edgars Širokovs un Viktorija Krone) , kas piedāvās apmeklētājiem fotogrāfiju izstādi „Ieskats atbildē”. Kā paši autori paskaidro: „Uz katru no mums iedarbojas dažādu ietekmju kopums un šīs fotogrāfijas ir atbilde uz šīm ietekmēm. Starp citu šī nav pilnīga atbilde. Tikai ieskats.” Vakara turpinājumā uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra izrādēm. Šoreiz mūziķis ir sagatavojis īpašu performanci – „DZĪVES SKOLAS FESTIVĀLA ORĶESTRIS”. „Tas radies pats no sevis, mēs visi tajā tikai piespēlējam” – paskaidro Nīmanis. Grupas dalībnieki: Jēkabs - klarnete, Varis - bungas, Gatis - trompete, Uģis – klavieres, Ansis – tuba.

Viss ap mums pulsē, sākot no sirdspukstiem, beidzot ar laiku pulkstenī, - tā arī pēc nelielas pauzes ar dinamisku koncertu uzstāsies free-style percussion grupa „PULSA EFEKTS”, kura spēj iekustināt ikvienu klausītāju ar savu ritmisko sniegumu. Projekta fantāzijas un iespēju robežas arvien paplašinās, jo pulsa efekts notiek spontāni. Par turpmāko vakara noskaņu rūpēsies DJ AG, kurš spēlēs uz vinila platēm regeju – fanku un disko.

Katru vakara viesi sagaidīs unikāls iepazīšanās dzēriens, kas pieejams tikai vienā vietā Latvijā  - MOJO želejas šots! Tas viss par brīvu - 10 jūlijā MOJO CAFÉ  atklāšanā.

Sākums plkst. 20:00

Ieeja no 21 gada vecuma.

Dažas noderīgas saites:
http://www.pulse-effect.lv/
http://www.djtop.lv/dj/mixmaster-ag
http://www.pumf.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV