Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Šo sestdien Mojo Cafe notiks “Austin Power Party”

Rebeka Gaiša – Vīksna, 02.10.2009. 09:30

Šo sestdien, 3.oktobrī, Mojo Cafe, Pils ielā 7, piedāvās ballīti par godu Austin Power krāsainajam un dzīvespriecīgajam tēlam. Tas būs aizsākums Mojo Cafe tematiskajām ballītēm, kas turpmāk kafejnīcā notiks ik pārnedēļu.
Šo sestdien Mojo Cafe notiks  “Austin Power Party”

Ideja par labu krāsainajam spiegam, radās, sajūtot rudens drēgnumu un mēģinot rast no tā patvērumu. Tāpēc ikviens, kas vēlas sasildīties košā, jautrā noskaņā, ir aicināts Mojo Cafe iegriezt ballīti Austin Power stilā – ar biezrāmju brillēm, lielkrāsainiem tauriņiem, svītrainām zeķēm vai varbūt samta uzvalkā! Labākais dress-code meistars saņems īpašu Mojo vakara balvu! Būs iespēja sajust vēlo 60-to / agro 70-to gadu ritmus Dj Žaņa izpildījumā, redzēt un piedalīties dzīvajās Vj DaBa video performancēs, griezt īpašo Mojo ruleti, kā arī kļūt pirmajam, kas veidos Mojo Cafe mājas lapu, pateicoties visu redzošajai fotogrāfa acij. Un, protams, krāsaini sagaidīšanas dzērieni tāpat kā ieeja – bez maksas!

Atrodi savu Mojo jau šo sestdien Mojo Cafe Pils ielā 7!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV