Pirmdiena, 10.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Malva, Anatols;

"Mojo Cafe" uzstāsies grupas "Soul-Emotion" un "Sus Dungo"

Arturs Orenits, 17.08.2009. 10:03

19. augustā ar akustisku koncertu "Mojo Cafe" uzstāsies grupa "Soul-Emotion", savukārt 20. augustā uz koncertu aicina grupa "Sus Dungo".
"Mojo Cafe" uzstāsies grupas "Soul-Emotion" un "Sus Dungo"

SOUL-EMOTION AKUSTISKAIS KONCERTS TREŠDIEN 19. AUGUSTĀ MOJO CAFE

"Tas vārdos neaprakstāmais dvēseles lidojums, kad taktsmērs ir uz 120 līdz ar sirdspukstiem vienā ritmā, kad tirpas pārņem visu ķermeni un gribas dziedāt un dzīvot tajā, to es saprotu ar Soul- Dvēseles mūziku. Mani pašu kā dziedātāju visvairāk saista dziesmu vārdi un milzīgā mūzikas vara pār cilvēku - kāda pārņem, kad iejūties tajā ar sirdi un dvēseli!" stāsta grupas Soul-Emotion soliste Lelde Barbāne.

Jau šo trešdien uzstāsies ar unikālu akustisku koncertu, spēlējot pašsacerētas, tā pat arī dziesmu kavarversijas Mojo Cafe. Lelde Bārbāne - vokāls, Haralds Stenclavs - taustņinstrumenti.

VAIRĀK INFORMĀCIJAS: www.myspace/soulemotion

GRUPA SUS DUNGO CETURTDIEN 20.AUGUSTĀ MOJO CAFE

Grupa Sus Dungo ir septiņu meiteņu radoša apvienība, kas darbojas no 2008.gada, taču pilnajā sastāvā tikai no šī gada janvāra. Sus Dungo meitenes ne tikai dzied un spēlē, bet arī (kā nu kurā) dejo, spēlē teātrī, raksta scenārijus, fotogrāfē, zīmē un viņas visas vieno māksla un dažādie skatījumi uz lietām, kas arī redzams neordinārajā mūzikā. Stilistiski Sus Dungo mūziku ir grūti ielikt vienā lauciņā, taču vistuvāk tā ir Folkrock žanram. Galvenā būšanas ideja - sajūta. Zaļa, spirgta, jauna, prieka un sirsnības pilna sajūta. Un pierādījums par joprojām eksistējošo "joy of the life".

VAIRĀK INFORMĀCIJAS: http://www.draugiem.lv/susdungo

KONCERTI SĀKAS 21:00 MOJO CAFE (PILS IELĀ 7)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV