Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Katrīne Pasternaka saņem Triju Zvaigžņu ordeni

Inguna Sermole, 05.05.2009. 15:40 | komentāri (3)

Pirmdien, 4.maijā – Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā, Rīgas pils Ģerboņu zālē notika Latvijas valsts apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeņa, Viestura ordeņa un Atzinības krusta pasniegšanas ceremonija. Īpašs prieks un lepnums telekompānijai LNT ir par projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāju Katrīnu Pasternaku, kura saņēma Valsts augstāko apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeni - par sevišķiem nopelniem labdarības darbā Latvijā, kļūstot par labestības, iejūtības un nesavtīgas sirds dāsnuma simbolu katrā mājā.
Katrīne Pasternaka saņem Triju Zvaigžņu ordeni

Katrīne Pasternaka par saņemto apbalvojumu saka: „Tas ir mūsu visu..., Latvijas tautas apbalvojums. Tas ir visiem tiem, kas ir atbalstījusi mūsu labdarības akcijas”.

LNT organizētās labdarības akcijas jau ir kļuvušas par labestības tradīciju visā Latvijā, kuras vieno cilvēkus, lai kopā mēs varētu palīdzēt ārstēties smagi slimiem bērniem. Šogad LNT, Swedbank un Ziedot.lv rīkotajā „Labestības dienas” noslēguma koncertā 24. maijā Katrīne Pasternaka sola ierasties ar apbalvojumu, lai katrs ziedotājs un draugs varētu sajust, ka patiešām to pelnījis arī viņš.

Tiekamies „Labestības dienā” visā Latvijā 24. maijā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV